Αγγλικά για παιδιά

Στόχος μας είναι η σταδιακή ανάπτυξη των 4 βασικών δεξιοτήτων (Listening, Speaking, Writing και Reading) δηλαδή η ικανότητα κατανόησης και παραγωγής προφορικού και γραπτού λόγου ανά επίπεδο με έμφαση στην επικοινωνία, την αλληλεπίδραση, την συνεργασία, την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, τη διεύρυνση της γνωστικής αντίληψης του παιδιού, την δημιουργικότητα και την εξέλιξη της προσωπικότητας του μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες, σύγχρονη θεματολογία, πρωτοποριακές και καινοτόμες μεθοδολογίες καθώς και τη χρήση όλων των σύγχρονων μέσων τεχνολογίας με ψηφιακά προγράμματα ανάλογα της ηλικίας και των ατομικών αναγκών κάθε παιδιού.

Χαρά μας είναι να εμφυσήσουμε την αγάπη για την Αγγλική γλώσσα στο ξεκίνημα τους και να διατηρήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον τους σε όλα τα στάδια της εξέλιξης τους. Σκοπός μας είναι να ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να διευρύνουν και να εμπεδώσουν τις γνώσεις τους, να μεγιστοποιήσουν τη δυνατότητα τους στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας και ν’ αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην προσωπική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη τους.

Η επανειλημμένη έκθεση σε λέξεις υψηλής συχνότητας μέσω της συμμετοχής σε αφήγηση ιστοριών (storytelling), τραγούδια, διαλόγους (pairwork) ,θεατρικά (roleplay), δράσεις κοινής ανάγνωσης (groupwork), αναλύσεις κειμένων, συζητήσεις πάνω σε videos η real life documentaries δίνει στους μαθητές την πρακτική που χρειάζονται για να αποκτήσουν γνώση, κρίση και άποψη για όλα τα σύγχρονα θέματα, αυτοπεποίθηση και ευφράδεια στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας ενώ ταυτόχρονα πειραματίζονται και συνεργάζονται σε ένα ασφαλές, φιλικό αγγλομιλούμενο περιβάλλον και προετοιμάζονται ανά επίπεδο να ανταποκριθούν στις πολύ απαιτητικές εξετάσεις πιστοποίησης.
Το διαδραστικο ψηφιακό υλικό και τα τεχνολογικά μέσα που παρέχουμε στους μαθητές μας βοηθούν να εξοικειωθούν με τη χρήση υπολογιστή και tablet από πολύ μικρή ηλικία, το οποίο είναι άκρως απαραίτητο τον 21ο αιώνα. Οι διαδραστικές ασκήσεις, και τα παιχνίδια αυξάνουν το ενδιαφέρον τους, την παρατηρητικότητα τους, την αντίληψη και την εγρήγορση τους.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι ν’ αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για την προσωπική τους εξέλιξη , την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και την προσαρμογή τους σ’ ένα παγκόσμιο ψηφιακό κόσμο όπου τα Αγγλικά είναι άκρως απαραίτητα για να εξελιχτούν σε παγκόσμιους πολίτες (global citizens).

28 χρονια εμπειριας και επιτυχιας σε εξετασεις ολων των επιπεδων με πιστοποιητικα του Πανεπιστημιου Cambridge και Michigan. Tα τελευταια χρονια εχουμε προσθεσει τα αναγνωρισμενα πιστοποιητικα Τ.Ι.Ε,CLASSIC IESOL και ΕSB.